
Nun hat er auch noch den Pulitzer-Preis in Form einer »
Special Citation« bekommen, der Bob. Schön, es sei ihm von Herzen gegönnt.
Die zweite Staffel der 
Theme Time Radio Hour ging mit dem Thema 
Cold letzte Woche zu Ende. Oder auch nicht. Die Fans diskutieren noch, ob das angekündigte Ende nun ein Aprilscherz vom Gastgeber war oder nicht. Und Bob Dylan selbst? Er lächelt und schweigt...
Ich weiß nicht wie viele Rezepte er im Rahmen der 75 
Theme Time Radio Hours zum Besten gegeben hat, aber diese hier könnte man ja mal ausprobieren:
The Perfect Meatball
- 3 minced cloves garlic
- ¼ cup vegetable oil (for  frying)
- 1 pound ground meat (equal parts beef, pork, veal)
- ¼ cup grated  Parmesan cheese
- 9 Saltine crackers, finely crushed
- ½ teaspoon  salt
- black pepper
- oregano
- dried basil
- 1 tablespoon chopped fresh  parsley
- ¼ cup water
- 1 egg
- 1 teaspoon tomato paste
Heat the oil over  a low heat in a large Dutch oven. In a big bowl, add the meat, garlic, cheese,  crackers, and spices. Mix lightly with your fingers. Don’t be shy—get into it.  In a small bowl, whisk the water, the egg, and the tomato paste. Add the egg  mixture to the meat mixture. Mix it lightly with your fingers. Form it into drum  shapes, or balls. Cook in batches, over medium high heat, until its browned on  both sides. That will be about five minutes total. Serve ‘em up with some  potatoes, or some spaghetti, or just make a sandwich out of them. You're gonna  love 'em.
Als Nachtisch dazu:
Figgy Pudding
- 4 oz of plain flour
- a pinch of salt
- 4 oz bread  crumbs
- 4 oz shredded suet
- 1 teaspoon mixed spice
- 1 teaspoon baking  powder
- 3 oz dark soft brown sugar
- 8 oz chopped dried figs
- finely grated  rind & the juice of one lemon
- 2 tablespoon milk
- 2 beaten eggs
Sift  salt and flour together, then mix with all the remaining dry ingredients. Add  the figs, lemon rind and juice, milk and beaten eggs. Beat them well. The  mixture should have a soft dropping consistency. Put into a greased two-pint  pudding basin, cover securely, and steam for three hours. I like it served with  heated golden syrup topping, and a generous pour of custard. Makes me hungry  just talking about it. My engineer Tex Carbone likes vanilla ice cream on it. I  don’t understand that at all.
Zum Thema Kochen fiel ihm auch noch ein:
My friend’s wife is a really bad cook. I broke a tooth on her coffee.
Es gab auch ein paar Weisheiten, die man sich merken sollte:
- They say the earth’s warmin’ up. Be careful of that global warming, and wear  your sunscreen.
- Sticks and stones can break my bones but words can never hurt me…as opposed to  when you grow up and you learn that…the pen is mightier than the sword. The  world is fill of little contradictions like that.
- I leave you with the words of Benjamin Franklin. ‘He that is of the opinion  money will do everything may well be suspected of doing everything for money.’  Thank you, Ben. Peace out.
- A lot of people who play one kind (of music) won’t play with people who play another kind,  but me personally, I never understood any kind of border patrol when it comes to  music.
Alle 
Theme Time Radio Hours kann man bei Patrick Crozley finden:
Besonders empfehlenswert für jemanden, der die Sendung nicht kennt, ist (meinem Geschmack nach) 
Coffee, 
Bible, 
Hello, 
Doctor, 
Classic Rock und 
Heat. Was nicht heißen soll, dass ich nicht alle Sendungen genossen habe und immer wieder genieße.
Und ob das mit dem Ende der zweiten Staffel ein Aprilscherz war oder nicht, wird man am Freitag wissen...
P.S.: Die beste aller Ehefrauen sagte eben, als sie den Entwurf dieses Beitrags gelesen hatte: »I liked the one about 
dogs.« Stimmt. Die Sendung war auch besonders ansprechend. Vor allem für Menschen, die neben guter Musik auch Hunde mögen.